با شرکت ورزشکاران 10 استان در کاپ کشوری آبهای آرام بانوان برترینها مشخص شدند.
به گزارش روابطعمومی فدراسیون قایقرانی، در کاپ آبهای آرام بانوان ورزشکارانی از استانهای گیلان، تهران، بوشهر، مازندران، هرمزگان، آذربایجان شرقی، کرمانشاه، خراسان رضوی و البرز حضور داشتند.
این رقابتها در مواد کایاک و کانوی 1000 متر در دور مقدماتی، نیمهنهایی و فینال انجام شد.
…
در دور مقدماتی کایاک یکنفره 1000 متر بانوان گروه اول هلیا طالبی از تهران، آیناز گرامی از آذربایجان شرقی و زینب قربانی از خراسان رضوی و در گروه دوم کیانا کمالزاده از هرمزگان، صوفیا پاکروان از البرز و عسل کاظمی از تهران اول تا سوم شدند. در رقابت نیمهنهایی این ماده پرنیان شیری، نیکا نجفیزاده و مهسا گرجی هر سه از تهران رتبههای برتر را کسب کردند.
…
در دور مقدماتی کانوی یکنفره 1000 متر بانوان مهرناز صدیق فرشیان و آیلین اشتری از تهران و حنانه حاجیپور از مازندران در گروه اول و دنیا جوکار از البرز، مژده مطرقی از بوشهر و باران جعفری از تهران در گروه دوم اول تا سوم شدند. در دور نیمه نهایی این ماده هلیا حکیمی از کردستان، حلما قربانی از تهران و آوا قدیانی از البرز اول تا سوم شدند.
…
سپس مسابقات فینال برگزار شد.
…
در فینال کایاک یکنفره 1000 متر بانوان کیانا کمالزاده از هرمزگان با زمان 4:41.76 دقیقه اول، صوفیا پاکروان از البرز با زمان 4:43.83 دقیقه دوم و آیناز گرامی از آذربایجان شرقی با زمان 4:53.31 دقیقه سوم شدند.
…
در فینال کانوی یکنفره 1000 متر بانوان مهرناز صدیق فرشیان از تهران با زمان 5:31.66 دقیقه، آیلین اشتری از تهران با زمان 5:32.49 دقیقه و حنانه حاجیپور از مازندران با زمان 5:44.38 دقیقه مقامهای اول تا سوم را کسب کردند.
…
مسابقات کاپ آبهای آرام آقایان نیز فردا در دریاچه آزادی انجام خواهد شد.



















