در پایان مرحله چهارم لیگ آبهای آرام تیم استقلال ایران در بخش زنان و پارس جنوبی در بخش مردان قهرمان شدند.
به گزارش روابطعمومی فدراسیون قایقرانی، مرحله سوم و چهارم لیگ قایقرانی آبهای آرام 1404-1405 دیروز و امروز 25 و 26 تیر در دریاچه آزادی برگزار شد.
این رقابتها با حضور تیمهای پرنسه، استقلال، بحرگستر پارس، نوین تهران و پارس جنوبی در بخش بانوان و پرنسه، استقلال، دانشگاه آزاد، پارس جنوبی، کاسپین و اصفهان خروشان در بخش آقایان برگزار شد.
در ادامه رقابتهای مرحله چهارم، مسابقات مسافت 200 متر انجام شد.
…
در کایاک یکنفره 200 متر آقایان سپهر ساعتچی از پارس جنوبی با زمان 38.17 ثانیه اول، محمد میرزایی از کاسپین با زمان39.00 ثانیه دوم و علیرضا خمسه از استقلال با زمان 41.55 ثانیه سوم شدند.
…
در کانوی یکنفره 200 متر آقایان محمدنبی رضایی از پارس جنوبی با زمان 44.65 ثانیه مقام اول، متین غافری از کاسپین با زمان 46.49 ثانیه مقام دوم و بنیامین صادقی از کاسپین با زمان:47.24 ثانیه مقام سوم را به دست آوردند.
…
در کایاک یکنفره 200 متر بانوان نیکا نجفی زاده از استقلال با زمان 46.62 ثانیه در رده اول، ترنم اکبرزاده از بحرگسترپارس با زمان 46.86 ثانیه در رده دوم و ریحانه دادو از پرنسه با زمان 50.60 ثانیه در رده سوم قرار گرفتند.
…
در کانوی یکنفره 200 متر بانوان هیوا افضلی از بحرگسترپارس با زمان 49.68 ثانیه مقام اول، مائده شورگشتی از استقلال با زمان 51.36 ثانیه مقام دوم و مژده مطرقی از پارس جنوبی با زمان:59.24 ثانیه مقام سوم را به دست آوردند.
در کایاک چهارنفره 200 متر مردان پارس جنوبی با ترکیب سپهر ساعتچی، عباس حسینی، داریوش محمدی و پیمان قویدل با زمان 33.56، استقلال با ترکیب علیرضا خمسه، علی آقامیرزایی، امیررضا اولادیان و امیررضا برزگر با زمان 33.87 و کاسپین با ترکیب راستین محمدیان، محراب آسایش خورشید، محمد میرزایی و پویا ابوطالبی با زمان 34.98 اول تا سوم شدند.
در کایاک دونفره 200 متر بانوان مریم آقایی و گلناز غضنفریان از استقلال با زمان 42.58، غزل پارسه و نجمه سجادی از بحرگسترپارس با زمان 43.10 و فرناز کیانی و کیانا کمال زاده از پرنسه با زمان 44.63 اول تا سوم شدند.
در کانوی دونفره 200متر آقایان محمدنبی رضایی و محمد شکوری از پارس جنوبی با زمان 43.06، علی حاجی بابایی و شایان حسینی از استقلال با زمان 44.12 و متین غافری و آریا قنبرزاده از کاسپین با زمان 44.38 اول تا سوم شدند.
در کایاک دونفره 200متر آقایان علیرضا خمسه و علی آقامیرزایی از استقلال با زمان 36.94، سپهر ساعتچی و عباس حسینی از پارس جنوبی با زمان 37.53 و محراب آسایش خورشید و محمد میرزایی از کاسپین با زمان 38.56 اول تا سوم شدند.
در کانوی دونفره 200متر بانوان هیوا افضلی و زهرا مطهر از بحرگسترپارس با زمان 49.23، هستی ناصری و زهرا اصلانی از استقلال با زمان 50.60 و دنیا جوکار و نسترن خیرالهی از پارس جنوبی با زمان 55.21 اول تا سوم شدند.
در کایاک چهارنفره 200 متر بانوان استقلال با ترکیب گلناز غضنفریان، پرنیان شیری، مریم آقایی و نیکا نجفی زاده با زمان 41.36 دقیقه، پارس جنوبی با ترکیب نرجس کارگرپور، هلیا طالبی، صوفیا پاکروان و فاطمه موسوی با زمان 43.54 دقیقه و بحرگسترپارس با ترکیب نرجس سالاری پور، نجمه سجادی، ترنم اکبرزاده و مهسا آذری با زمان 44.70 اول تا سوم شدند.
در مسابقه امدادی 200متر مردان پارس جنوبی با ترکیب سپهر ساعتچی، محمدنبی رضایی، محمد شکوری و داریوش محمدی با زمان 2:54.50 دقیقه، استقلال با ترکیب علی آقامیرزایی، علی حاجی بابایی، شایان حسینی و امیررضا برزگر با زمان 2:55.67 دقیقه و کاسپین با ترکیب آریا سفیدگر، متین غافری، امیرحسین قالیباف و محمد میرزایی با زمان 2:59.77 دقیقه اول تا سوم شدند.
در مسابقه امدادی 200متر بانوان استقلال با ترکیب نیکا نجفی زاده، هستی ناصری، مائده شورگشتی، گلناز غضنفریان با زمان 3:21.61 دقیقه، بحرگسترپارس با ترکیب مهسا آذری، زهرا مطهر، هیوا افضلی و ترنم اکبرزاده با زمان 3:21.94 دقیقه و پارس جنوبی با ترکیب صوفیا پاکروان، مژده مطرقی، هدیه خیرآبادی و فاطمه موسوی با زمان 3:43.56 دقیقه اول تا سوم شدند.
بر این اساس در پایان چهار مرحله لیگ آبهای آرام در بخش بانوان استقلال ایران با 391 امتیاز قهرمان شد و بحرگستر پارس با 389 امتیاز و پارس جنوبی با 295 امتیاز در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.
در بخش آقایان نیز پارس جنوبی با 416 امتیاز عنوان قهرمانی را به دست آورد و استقلال با 376 امتیاز دوم و کاسپین با 304 امتیاز سوم شدند.































