مدیرکل ورزش و جوانان استان ایلام به همراه رئیس هیات قایقرانی در راستای فعالیت و ایجاد کمپ ورزش قایقرانی در سدهای استان با توجه به ظرفیتهای موجود با مدیرعامل آب منطقهای دیدار کردند.
به گزارش روابطعمومی فدراسیون قایقرانی به نقل از پایگاه خبری ادارهکل ورزش و جوانان استان ایلام؛ جلسه علی شائی مدیر کل ورزش و جوانان استان ایلام بههمراه مهدیه رئیس گروه ورزش قهرمانی و ایوب رشنوادی رئیس هیات قایقرانی استان ایلام با مدیر عامل آب منطقهای ایلام در خصوص تفاهمنامه فی مابین در راستای فعالیت و ایجاد کمپ ورزش قایقرانی در سدهای استان با توجه به ظرفیتهای موجود برگزار شد .
مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان ایلام توجه به آینده ورزش قایقرانی و گسترش و توسعه پایدار این رشته از طریق استعدادیابی و بر پایی اردو های داخلی و خارجی و میزبانی مسابقات مختلف در دستور کار و برنامه های پیش بینی شده برای این هیات است.
علی شائی توجه به آینده ورزش قایقرانی و گسترش و توسعه پایدار این رشته از طریق استعدادیابی و بر پایی اردو های داخلی و خارجی و میزبانی مسابقات مختلف در دستور کار و برنامه های پیش بینی شده برای این هیات است.
مدیر عامل آب منطقه ای ایلام بیان داشت: از هیچ تلاشی برای توسعه ورزش به ویژه هیات قایقرانی استان دریغ نکرده و آمادگی خود را جهت استفاده از سد کنگیر در صورت داشتن استاندارد های لازم بعنوان پایلوت رشته قایقرانی در اختیار این هیات قرار خواهد داد.
رئیس هیات قایقرانی استان نیز در ارتباط با این دیدار گفت: پس از حضور رئیس فدراسیون در ایلام و انجام تفاهمنامه با استاندار درباره بهرهبرداری از سدهای استان، تاکنون دو جلسه با مدیرعامل آب منطقهای داشتیم.
ایوب رشنوادی افزود: خوشبختانه در جلسه روز گذشته قول مساعد برای استفاده از سد کنگیر در ایوان غرب داده شد و تا پایان هفته با انجام کارهای حقوقی این سد در اختیار قایقرانی قرار میگیرد تا تجهیزاتمان را آنجا مستقر کنیم.
وی ادامه داد: به امید خدا با فعال شدن این هیات، ظرفیتهای آبی استان شناسایی شده و یکییکی فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.




