بانوی طلایی ایران در مسابقات پاراکانو قهرمانی آسیا گفت: باز هم در رقابت با مدعیان موفق به کسب مدال طلا شدم.
رویا سلطانی در گفتوگو با روابطعمومی فدراسیون قایقرانی با اشاره به کسب مدال طلایش در مسابقات قهرمانی آسیا اظهار کرد: این مدال را مدیون حمایتهای شخص دکتر سهرابیان هستم و اگر حمایت ایشان نبود هرگز این اتفاق خوب امسال برای من نمیافتاد.
وی افزود: مسابقات در سطح بالایی برگزار شد. قایقرانان ازبکستان و هند که در کلاس من مدعی هستند حضور داشتند و خدا را شکر توانستم برای چهارمین بار طلای آسیا را تکرار کنم.
سلطانی ادامه داد: این حاصل زحمات و تلاشها و حمایتهای مربیان عزیزم است و معتقدم این نتیجه یک نتیجه تیمی است و قدر آن را میدانم.
وی افزود: پدرو سنا تاثیر زیادی در این عملکرد داشت و در کنار او آقای طالبیان و خانم مقدم نیز کمک زیادی به من کردند تا بتوانم این موفقیت را به دست بیاورم.
ملیپوش پاراکانوی ایران همچنین گفت: سطح مسابقات خصوصا در بخش پارا بسیار بالا بود و همه تیمها آمده بودند تا سهمیه پارآسیایی هانگژو را کسب کنند و برای ما هم یک ارزیابی بود تا عملکرد خودمان را پس از تمریناتی که پشت سر گذاشتیم بسنجیم.
سلطانی در پایان بیان کرد: امیدوارم این نتایج پلی باشد برای نتایج درخشانتر در بازیهای پارآسیایی. امسال سال مهمی برای ماست و با همه توان برای موفقیتهای بزرگتر تلاش میکنیم.
