کاپ آزاد کانوپولو مراغه در بخش آقایان با حضور شش تیم از استانهای مختلف کشور و به مناسبت بزرگداشت مرحوم دکتر ناصر قهرمان برگزار شد که در پایان، تیم تهران عنوان قهرمانی این رقابتها را به دست آورد.
به گزارش روابطعمومی فدراسیون قایقرانی، این مسابقات با همکاری هیأت قایقرانی و شهرداری مراغه در پیست بینالمللی کانوپولو مراغه برگزار شد و تیمهای شهرداری مراغه الف، تهران، تبریز، لرستان، زنجان و شهرداری مراغه ب در آن به رقابت پرداختند.
رقابتهای این دوره پس از برگزاری دیدارهای مختلف با قهرمانی تیم تهران به پایان رسید. تیم شهرداری مراغه الف با کسب عنوان نایبقهرمانی روی سکوی دوم ایستاد و تیم زنجان نیز مقام سوم را از آن خود کرد.
کاپ آزاد کانوپولو مراغه امسال با عنوان گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم دکتر ناصر قهرمان برگزار شد و علاوه بر ایجاد فضای رقابتی میان تیمهای حاضر، فرصتی برای پاسداشت خدمات این چهره ارزشمند فراهم آورد.
در آیین اختتامیه این رقابتها که با حضور مسئولان ورزش شهرستان، مدیران شهرداری مراغه و جمعی از مسئولان محلی برگزار شد، از تیمهای برتر، تیمهای شرکتکننده و عوامل اجرایی مسابقات تقدیر به عمل آمد.











