مجمع سالیانه هیات قایقرانی خراسان رضوی با حضور رئیس فدراسیون قایقرانی در مشهد برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی فدراسیون قایقرانی، علیرضا سهرابیان امروز در سفر به مشهد مقدس در مجمع سالیانه هیات قایقرانی استان خراسان رضوی شرکت کرد. این مجمع با حضور علیاکبر هاشمی جواهری سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان، جلال قسمتی رئیس هیات قایقرانی و اعضای مجمع در سالن اجتماعات اداره کل برگزار شد.
در این مجمع گزارش عملکرد سالیانه توسط رئیس هیات قایقرانی ارائه و مسائل مربوط به قایقرانی استان توسط اعضای مجمع مطرح شد.
*تعداد باشگاه های قایقرانی در خراسان رضوی برای حضور در لیگ افزایش دهید*
رئیس فدراسیون قایقرانی در مجمع سالیانه هیات قایقرانی استان خراسان رضوی بیان کرد: با کمک ارگان های مختلف همچون بسیج، سپاه و … تجهیزات قایقرانی را افزایش دهید.
علیرضا سهرابیان با اشاره به اینکه استحقاق ورزشکاران قایقرانی بسیار است، یادآور شد: در بخش آموزش و برگزاری کلاسهای آموزشی هر دوره داوری و مربیگری که لازم باشد برگزار میکنیم.
وی با تاکید بر لزوم فعالیت مستمر ورزشکاران قایقرانی در طول سال اظهار کرد: برای ورزشکاران در ساعتهای مناسب استخرهایی که برای قایقرانی مناسب است، به صورت خصوصی اجاره کنید تا به صورت منظم تمرینات خود را دنبال کنند.
سهرابیان همچنین گفت: ظرفیت استان خراسان رضوی در رشته قایقرانی بسیار بالاست. باید از این توان و اماکن برای رشد و توسعه قایقرانی بهرهمند شد و لیاقت ورزشکارانی که جوانی خود را برای ورزش گذاشتهاند بیش از اینهاست.
*مشکلات را برای بررسی و رفع آن لیست کنید*
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: برای رفع مشکلات ورزشکاران زیرمجموعه هیات قایقرانی استان، موارد را لیست کنید تا بررسی و برای رفع آنها اقدام شود.
علی اکبر هاشمی جواهری ورزش را منبع درآمد و حمایت ورزشکاران دانست و اظهار داشت: بسیاری از فعالیتها با تلاش انجمنها و فدراسیونهای ورزشی می تواند رفع شود.
وی ادامه داد: در این جلسه مشکلات قایقرانی اولویت بندی و لیست شود، امکانات سخت افزاری کم است، انشاءالله با حمایت فدراسیون و اداره کل ورزش و جوانان استان این مشکلات رفع شود.





