فینال جشنواره بزرگ روئینگ ارگومتر در دریاچه آزادی برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی فدراسیون قایقرانی، اولین جشنواره بزرگ روئینگ ارگومتر ایران همزمان با مسابقات کاپ آسیا در دریاچه آزادی برگزار میشود.
این جشنواره طی 3 روز 18 تا 20 شهریورماه در دو رده سنی در بخش بانوان و آقایان برگزار شد.
در روزهای گذشته شرکتکنندگان با هم رقابت کردند و به فینال راه یافتند. فینال این مسابقات امروز صبح برگزار شد و نفرات برتر هر رده سنی در بخش بانوان و آقایان مشخص شدند.
در بخش بانوان در رده سنی +35 سال فاطمه شهبازیان، مینا قربانی و ندا گرامی به ترتیب اول تا سوم شدند. همچنین در رده سنی 19-35 سال زینب ترابی، نرگس عسگری و فاطمه صفری به عنوان نفرات برتر شناخته شدند. در بخش آقایان در رده سنی +35 سال علیرضا کرمی، امین رستمی معتمد و حمزه قربانی لیست نفرات اول تا سوم را تشکیل دادند. در رده سنی 19-35 سال نیز کیا اسکندانی، امیرعلی فرزی و پیام مطاعی به ترتیب اول تا سوم شدند.
این مسابقات با همکاری حامیان مالی برند یل، پرفورمکس و بنیان سلامت کسری برگزار شد.







