با توجه به بخشنامه فدراسیون پزشکی ورزشی، مسابقات قهرمانی کشور کانوپولو و دراگونبوت به تعویق افتاد.
به گزارش روابطعمومی فدراسیون قایقرانی، پس از اعلام تقویم مسابقات سال 1400 فدراسیون قایقرانی و تعیین زمانبندی رقابتها، مسابقات قهرمانی کشور کانوپولو و دراگونبوت قرار بود در مردادماه انجام شود.
اما با توجه به موج جدید شیوع ویروس کرونا در سراسر کشور و بخشنامه فدراسیون پزشکی ورزشی این رقابتها به تعویق افتاد.
در بخشنامه فدراسیون پزشکی ورزشی در پاسخ به درخواست فدراسیون قایقرانی مبنی بر برگزاری مسابقات قهرمانی کشور آمده است: «برگزاری مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی در دهه پایانی مردادماه و دهه آغاز شهریورماه با توجه به اعلام رنگ قرمز در استانهای کشور از جمله استانهای میزبان مسابقات قایقرانی، به زمان دیگری موکول گردد».
بر این اساس رقابتهای قهرمانی کشور کانوپولو و دراگونبوت که بر اساس تقویم فدراسیون قایقرانی باید در مردادماه برگزار میشد به تعویق افتاد و با توجه به اولویت سلامتی ورزشکاران، تاریخ جدید مسابقات پس از اخذ مجوز از فدراسیون پزشکی ورزشی اعلام خواهد شد.

