تیم ملوان نیروی دریایی نماینده بانوان ایران در مسابقات کانوپولو قهرمانی آسیا در آخرین بازی مرحله دوم خود ژاپن را با نتیجه 5 بر 1 شکست داد.
به گزارش روابطعمومی فدراسیون قایقرانی، در ادامه مسابقات قایقرانی کانوپولو قهرمانی آسیا که از روز گذشته در سنگاپور آغاز شده، نماینده مردان ایران در بازی آخر مرحله دوم خود به مصاف ژاپن رفت.
نماینده مردان ایران با ترکیب محمدرضا جمشیدیان ثالث، شایگان خیرالهی، محمدعلی ملایی، امیرمحمد فتاحپور، رضا بیگی، رامین غیاثوند، محمدصالحسلطانی، میلاد جعفری و محمد ویرانی و هدایت مهرگان خیرالهی به عنوان سرمربی و انوش عباسی مربی در این رقابتها حاضر است.
ملوان نیروی دریایی در بازی سوم و آخر مرحله دوم مسابقات ژاپن را 5 بر 1 برد و به عنوان تیم دوم به نیمهنهایی راه یافت.
در دور نیمهنهایی نماینده مردان ایران از ساعت 6:30 صبح فردا 21 آبان مقابل ژاپن قرار خواهد گرفت و برنده این رقابت به فینال راه پیدا خواهد کرد.
در دیگر رقابت نیمهنهایی مردان نیز چینتایپه به مصاف برنده دیدار مالزی و سنگاپور میرود.
