ابوالفضل سطوتی و امیررضا عبدالی در روئینگ دونفره جوانان در گروه دوم دور نیمهنهایی در جایگاه دوم قرار گرفتند و به فینال A راه یافتند.
به گزارش روابطعمومی فدراسیون قایقرانی، مسابقات قهرمانی زیر ۲۳ سال و جوانان آسیا امروز صبح در پاتایا تایلند دنبال شد.
تیم ایران با ۲ ورزشکار در بخش بانوان زیر ۲۳ سال، ۲ ورزشکار در بخش بانوان جوانان و ۲ ورزشکار در بخش مردان زیر ۲۳ سال و جوانان حضور دارد.
محمدعلی قرائت به عنوان مربی و یاسمن حمزهپور به عنوان دستیار مربی کادر فنی تیم در این دوره از مسابقات را تشکیل میدهند.
در ادامه رقابت ها ابوالفضل سطوتی و امیررضا عبدالی در روئینگ دونفره جوانان در گروه دوم دور نیمهنهایی به مصاف نمایندگان چینتایپه، ویتنام، کره، قزاقستان و سریلانکا رفتند و در پایان با زمان 6:56.550 دقیقه به عنوان قایق دوم به فینال A راه یافتند. در این ماده نمایندگان ویتنام اول و چینتایپه سوم شدند.
فینال این ماده امروز ساعت 11 برگزار خواهد شد.
