کیمیا زارعی و فاطمه مجلل در روئینگ دونفره سبکوزن مردان صاحب مدال نقره مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا شدند.
به گزارش روابطعمومی فدراسیون قایقرانی، مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا در روز پایانی امروز ۲۲ مهر در سمرقند ازبکستان ادامه پیدا کرد.
ملیپوشان روئینگ ایران با ترکیب ۵ ورزشکار در این رقابتها حضور دارند.
مهسا جاور، زینب نوروزی، کیمیا زارعی، فاطمه مجلل و امیرحسین محمودپور ورزشکاران و افشین فرزام سرمربی و هما خاتمی مربی تیم ایران در این رویداد هستند.
در آخرین رقابت نمایندگان کشورمان کیمیا زارعی و فاطمه مجلل در روئینگ دونفره سنگینوزن بانوان در فینال با رقبایی از سنگاپور، چین، ازبکستان، هنگکنگ و قزاقستان روبهرو شدند و در نهایت با زمان ۸:۱۴.۷۴۸ دقیقه سوم و صاحب مدال برنز شدند. در این ماده ورزشکاران چین و ازبکستان صاحب طلا و نقره شدند.
بر این اساس تیم ایران با کسب ۲ طلا، ۳ نقره و ۱ برنز به کار خود در مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا پایان داد.

