با برگزاری دور اول مقدماتی مسابقات قایقرانی اسلالوم بازیهای آسیایی هانگژو رکسانا رازقیان پنجم شد و برای صعود به نیمهنهایی باید در دور دوم مقدماتی شرکت کند.
به گزارش روابطعمومی فدراسیون قایقرانی، مسابقات قایقرانی اسلالوم آبهای خروشان بازیهای آسیایی از امروز ١٣ مهر در پیست اسلالوم مرکز ورزشهای آبی فویانگ هانگژو آغاز شد.
رکسانا رازقیان تنها نماینده ایران در این دور از رقابتهاست که در دور اول مقدماتی به مصاف رقیبانی از چین، هند، قزاقستان، چینتایپه، ژاپن و ٢ رقیب از تایلند رقابت کرد.
رازقیان در این دور با کسب رکورد ١١۴.۵٢ ثانیه در رده پنجم ایستاد. در این رقابت نمایندگان چین، ژاپن، چین تایپه و قزاقستان به ترتیب اول تا چهارم شدند.
در ادامه رقابتها رازقیان از ساعت ١٠:۵٢ در دور دوم مقدماتی برای صعود به نیمهنهایی به مصاف رقبا میرود.









