در پایان مرحله اول لیگ برتر آبهای آرام بحر و بر گستر در بخش بانوان و قایقرانان در بخش آقایان صدرنشین شدند.
به گزارش روابطعمومی فدراسیون قایقرانی، دریاچه آزادی تهران امروز سهشنبه 16 اسفند میزبان لیگ برتر قایقرانی آبهای آرام بانوان و آقایان بود.
قایقرانان آبهای آرام در مواد کایاک و کانو کانادایی یکنفره، دونفره، چهارنفره و امدادی در مسافت 500، 200 و ماراتن رقابت کردند.
پارس جنوبی، میداف، بحر و بر گستر، نوین تهران و فولاد هرمزگان در بخش بانوان و ملوان نداجا، نوین تهران، میداف، عقاب و قایقرانان در بخش آقایان لیگ برتر آبهای آرام این دوره حضور دارند.
…
پس از برگزاری 20 مسابقه و جمعبندی امتیازات تیمهای برتر مشخص شدند.
…
در بخش بانوان بحر و بر گستر با 100 امتیاز صدرنشین شد، فولاد هرمزگان با 89 امتیاز در جایگاه دوم ایستاد و پارس جنوبی با 67 امتیاز رده سوم را به خود اختصاص داد.
…
در بخش آقایان قایقرانان با 96 امتیاز در صدر جدول ایستاد، ملوان نداجا با 92 امتیاز جایگاه دوم را به خود اختصاص داد و میداف بوشهر با 70 امتیاز سوم شد.
…
بر این اساس مرحله نخست لیگ برتر آبهای آرام بانوان و آقایان در دریاچه آزادی به پایان رسید. مراحل بعدی این لیگ در سال 1402 برگزار خواهد شد.



























