ملیپوش کایاک گفت: حضور سرمربی خارجی و مربیهای دیگر باعث شده تمرینات به صورت منظم و دقیق برگزار شوند.
مجید جواهری در گفتوگو با روابطعمومی فدراسیون قایقرانی، در خصوص وضعیت تمریناتش قبل از شروع اردوهای تیم ملی بیان کرد: من مدتی بود که قایقرانی را کنار گذاشته بودم. بعد از شنیدن خبر برگزاری قهرمانی کشور تصمیم گرفتم که در این مسابقه شرکت کنم. یکماهونیم قبل از مسابقات تمریناتم را شروع کردم و با توجه به اینکه محل تمرین ما در مشهد با شهر فاصلهی زیادی دارد، شرایط تمرین برایم سخت بود ولی تا حد امکان سعی کردم تمریناتم را در این مدت کوتاه به طور منظم پیگیری کنم.
او درمورد تمرین زیر نظر مربی خارجی توضیح داد: من با آمادگی نسبتا کمی وارد اردو شدم و از آنجایی که فشار تمرینات هم بسیار زیاد است، هفتهی اول اردو برایم سخت بود ولی به مرور شرایط برایم عادی شد.
جواهری ادامه داد: مربی برزیلی بر روی اجرای صحیح تکنیک پارو زدن بسیار حساس است و نکاتی که در این مدت گفته است موجب اصلاح تکنیک در تمام ورزشکاران شده است. درحالحاضر از نظر تکنیکی و آمادگی جسمانی پیشرفت خیلی خوبی نسبت به روز اول اردو کردهام.
او در رابطه با وضعیت اردو در دریاچهی آزادی گفت: شرایط اردو بسیار خوب است و تمام امکانات برای تمرین مهیاست. حضور سرمربی خارجی و مربیهای دیگر باعث شده تمرینات به صورت منظم و دقیق برگزار شوند.
جواهری در مورد وضعیت رقیبان در آسیا توضیح داد: درحالحاضر تمرکزمان بیشتر بر روی تکنیک و آمادگی جسمانی است و برای نظر دادن دربارهی رقیبان زود است. با توجه به اینکه هنوز ارنج قایقها مشخص نشده است، هنوز خودمان هم نمیدانیم که هر نفر در چه مادهای شرکت خواهد کرد.
او در پایان اظهار کرد: از رئیس فدراسیون برای فراهم کردن این وضعیت مطلوب تشکر میکنم. از آقای اقلیمی و بقیه ی مربیان هم متشکرم که دلسوزانه در کنار ما هستند و بر تمرینات نظارت میکنند. امیدوارم ثمرهی این تلاش ها خوشرنگترین مدال برای کشورمان باشد.

