مسابقات قهرمانی کشور آبهای آرام بانوان با برگزاری مسابقات مقدماتی مسافت 200 متر ادامه پیدا کرد.
به گزارش روابطعمومی فدراسیون قایقرانی، مسابقات قهرمانی کشور آبهای آرام بانوان پاسداشت مدافعان سلامت از صبح امروز در دریاچه آزادی آغاز شد.
در ادامه رقابتها مسابقات مقدماتی مسافت 200 متر برگزار شد.
در مسابقه مقدماتی کانوی یکنفره 200 متر گروه اول مائده شورگشتی از تهران با زمان 57.595 ثانیه اول، پریا قریشی از البرز با زمان 58.715 ثانیه دوم و شیما داناپور از آذربایجان شرقی با زمان 1:01.971 دقیقه سوم شدند. در این رقابت قایقرانان استانهای تهران، البرز، آذربایجان شرقی، همدان و چهارمحال و بختیاری حضور داشتند.
در مسابقه مقدماتی کانوی یکنفره 200 متر گروه دوم پریسا محمدزاده از گیلان، نادیا تالانک از گیلان و فائزه سلیمانی از هرمزگان اول تا سوم شدند. در این رقابت قایقرانان استانهای گیلان، کرمانشاه، هرمزگان، اصفهان و بوشهر حضور داشتند.
در مسابقه مقدماتی کایاک یکنفره 200 متر گروه اول الناز شفیعیان از گیلان با زمان 49.096 دقیقه، سما یاسمی از کرمانشاه با زمان 49.416 دقیقه و آنیتا عبادی از بوشهر با زمان 54.908 ثانیه اول تا سوم شدند.
در این رقابت قایقرانان استانهای گیلان، کرمانشاه، بوشهر، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اصفهان، لرستان و چهارمحال و بختیاری حضور داشتند.
در مسابقه مقدماتی کایاک یکنفره 200 متر گروه دوم کیانا کمالزاده از هرمزگان با زمان 48.256 ثانیه، گلناز غضنفریان از مازندران با زمان 49.142 ثانیه و پدیده پهلوانزاده از تهران با زمان 49.409 ثانیه اول تا سوم شدند.
در این رقابت قایقرانان استانهای هرمزگان، مازندران، تهران، البرز، قزوین، کردستان، اردبیل و چهارمحال و بختیاری حضور داشتند.
در مسابقه مقدماتی کانوی دونفره 200 متر گروه اول یاس شافعی و تانیا کارگرپور از گیلان با زمان 46.070 ثانیه اول، کیانا گلبندها و بهار تنها از البرز با زمان 48.100 ثانیه دوم و سما یاسمی و کیانا مجیدی با زمان 48.520 ثانیه سوم شدند. در این رقابت قایقرانان گیلان، البرز، کرمانشاه، آذربایجان شرقی، لرستان، بوشهر و کردستان حضور داشتند.
در مسابقه مقدماتی کایاک دونفره 200 متر گروه دوم هدیه کاظمی و سارا کاظمی از هرمزگان با زمان 44.330 ثانیه اول، سارا حسینی و ترنم اکبرزاده از تهران با زمان 45.590 ثانیه دوم و گلناز غضنفریان و فرشته مفیدی از مازندران با زمان 45.570 ثانیه سوم شدند. در این رقابت قایقرانان هرمزگان، تهران، مازندران، قزوین، فارس، اصفهان و اردبیل حضور داشتند.
در مسابقه فینال کانوی دونفره 200 متر آتنا رئوفی و زیبا سماکحرفه از گیلان با زمان 52.650 ثانیه مدال طلا، مائده شورگشتی و هستی ناصری از تهران با زمان 53.320 مدال نقره و نادیا تالانک و مرجان کرمجانی از کرمانشاه مدال برنز بدست آوردند. در این رقابت قایقرانان استانهای گیلان، تهران، کرمانشاه، آذربایجان شرقی، هرمزگان، البرز، بوشهر و همدان حاضر بودند.

