المپین تیم پاراکانو با اشاره به اینکه شرایط ورزشکاران تیم پارا نسبت به دوره های قبل بهتر شده، گفت: خدا را شکر آقای سهرابیان توجه خاصی به تیم پاراکانو دارد و نسبت به دوره های قبل بیشتر به بچه های پارا بها می دهند.
شهلا بهروزی راد در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون قایقرانی در خصوص تمرینات خود در مسیر بازی های المپیک اظهار کرد: اردوهای خوبی پشت سر گذاشتم و تمرینات را زیر نظر مسعود مهدوی نیا ادامه می دهم. حدود 6 ماه تا پارالمپیک باقی مانده و با قدرت تمرینات را دنبال می کنم.
وی افزود: حدود یک ماه دیگر در مسابقات قهرمانی آسیا و پس از آن در مسابقات قهرمانی جهان شرکت می کنم که امیدوارم محک خوبی از خودم داشته باشم تا بتوانم عملکرد خوبی در المپیک داشته باشم.
بهروزی راد در خصوص رقبایش در مسابقات المپیک گفت: شرایط رقبا را کاملا دنبال می کنم. آن ها نیز سخت در حال تمرین هستند. قایقرانان ازبکستان و انگلستان رقبای اصلی من هستند که در مسابقات کسب سهمیه هم بالاتر از من قرار گرفتند. البته اختلاف چندانی با هم نداریم و همه برای بهترین مدال تلاش می کنیم.
وی افزود: شرایطم نسبت به پارالمپیک قبل بسیار بهتر شده است. هم شرایط آمادگی و توان بدنی ام بهتر شده و هم تجربه ام بالاتر رفته که در نتیجه گیری بسیار کمکم می کند و قطعا نسبت به دوره قبل نتیجه بهتری خواهم داشت.
بهروزی راد تاکید کرد: در دوره قبل در ریو من حتی نتوانستم به فینال راه یابم اما قطعا این دوره متفاوت است و حتی به کسب مدال هم امیدوارم البته کار سختی است ولی من هم تمام تلاشم را خواهم کرد تا بهترین نتیجه را بگیرم.

