در سه دوره قبل برای کسب سهمیه المپیک ورزشکاران توانستند در مسابقات قاره ای سهمیه المپیک را در قایق تک نفره سنگین وزن کسب کنند. اما امسال هدف کسب سهمیه در دو قایق تک نفره و دو نفره است. ورزشکاران ما استعداد های بسیار خوبی هستند و با توجه به دیر شروع شدن اردوها اگر در شرایط مناسبی تمرینات خود را با حمایت مسئولین، وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک پشت سر بگذارند برای اولین بار در تاریخ ایران می توانند در دو ماده سهمیه کسب کنند.
برای آمادگی و حضور در بازیهای آسیایی جاکارتا چهار سال تلاش بی وقفه کردیم، از خانواده و زندگی دور بودیم و برای موفقیت در جاکارتا آماده می شدیم. با این حال فدراسیون از تیم حمایت خوبی نمی کرد و حتی شرایط مناسبی برای ادامه تمرینات نداشتیم. در اردوهایی که در شهرستان میانه برگزار شد هیچ گونه امکاناتی برای ورزشکاران وجود نداشت. نبود فیزوتراپ، پزشک و ماساژور کاملا احساس می شد و ورزشکارانی که آسیب می دیدند با هزینه شخصی برای درمان خود اقدام می کردند.
پس از تغییراتی که در فدراسیون ایجاد شد شاهد بهتر شدن اوضاع هستیم و قطعا با تلاشهای رئیس فدراسیون اتفاقهای خوبی خواهد افتاد. برای رشد بهتر قایقرانی نیار به فعالیت حرفه ای در سراسر کشور داریم. هر استان باید ورزشکاران خوبی آموزش دهد و این ورزشکاران در پایگاه های قهرمانی تمرینات خود را به طور منظم و طبق برنامه ادامه دهند. این مسیر باعث می شود که کل کشور بتواند ورزشکاران حرفه ای پرورش بدهد به طوری که در تست انتخابی 200 ورزشکار با یکدیگر رقابت کنند. قطعا با این شرایط می توانیم به فکر کسب نتیجه در قهرمانی جهان باشیم.
قایقرانی ایران پتانسیل بسیار خوبی دارد و قطعا با حمایتهای بیشتر مسئولان شاهد افتخارآفرینیهای زیادی در این رشته خواهیم بود. به نظر من سرمایهگذاری در این رشته میتواند به نفع کاروانهای ورزشی کشورمان در المپیک و بازیهای آسیایی باشد.

